Over ons

Wij zijn Gerrit en Thierry en wonen samen met onze Rottweiler Koda in Vorden. 

Mijn (Thierry) passie voor honden is altijd al groot geweest, zo heb ik ongeveer 15 jaar gewerkt bij verschillende honden fokkers en een dierenpension. Ik ben van oorsprong paraveterinair dierenartsassistente. Zo heb ik de nodige kennis opgedaan op het gebied van dierverzorging, ziekteleer, gedrag en welzijn. Hierbij hoorde ook de nodige praktijk ervaring die ik o.a heb weten op te doen in een dierenartsen praktijk, dierenwinkel en dierenpension. Van hieruit ben ik verder gaan leren aan een agrarische hogeschool en werk nu in de agrarische sector waarbij welzijn van dieren centraal staat. Nog steeds help ik regelmatig in een dierenpension omdat de dierverzorging (vooral honden) nu eenmaal in mijn bloed zit.

In 2013 besloten Gerrit en ik op zoek te gaan naar een ras dat bij ons past, al snel bleek de Rottweiler de perfecte hond te zijn. We zijn lang aan het zoeken geweest om een goede fokker te vinden en we kwamen in mei 2014 thuis met Koda. Zij is onze eerste Rottweiler en een geweldig lieve en sociale hond. Ze is gek van andere honden en ook van kinderen.

We wonen in het dorpje Vorden, gelegen in de natuurrijke Achterhoek. We vinden het dan ook heerlijk om met Koda lekker te trainen, wandelen en te fietsen in de mooie bossen rondom Vorden.

We willen graag gezonde en sociale honden fokken en hiermee een bijdrage te leveren aan het ras. Daarom fokken wij op kleine schaal en vinden het heel belangrijk dat onze pups een liefdevol en passend huisje krijgen. Om deze reden zullen we zorgvuldig bekijken waar onze pups terecht komen.